Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/easydeal/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::getpropertiessheet() should be compatible with ISC_MODULE::GetPropertiesSheet($tab_id, $idGlobal, $jsGlobal, $jsSelectedFunction, $customVars = Array, $moduleId = NULL) in /home/easydeal/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Strict Standards: Declaration of ISC_NOTIFICATION::GetPropertiesSheet() should be compatible with ISC_MODULE::GetPropertiesSheet($tab_id, $idGlobal, $jsGlobal, $jsSelectedFunction, $customVars = Array, $moduleId = NULL) in /home/easydeal/public_html/includes/classes/class.notification.php on line 0

Strict Standards: Declaration of ISC_CHECKOUT_PROVIDER::GetPropertiesSheet() should be compatible with ISC_MODULE::GetPropertiesSheet($tab_id, $idGlobal, $jsGlobal, $jsSelectedFunction, $customVars = Array, $moduleId = NULL) in /home/easydeal/public_html/includes/classes/class.checkoutprovider.php on line 0

Strict Standards: Declaration of ISC_ANALYTICS::GetPropertiesSheet() should be compatible with ISC_MODULE::GetPropertiesSheet($tab_id, $idGlobal, $jsGlobal, $jsSelectedFunction, $customVars = Array, $moduleId = NULL) in /home/easydeal/public_html/includes/classes/class.analytics.php on line 0

Strict Standards: Declaration of ISC_COMMENTS::getPropertiesSheet() should be compatible with ISC_MODULE::GetPropertiesSheet($tab_id, $idGlobal, $jsGlobal, $jsSelectedFunction, $customVars = Array, $moduleId = NULL) in /home/easydeal/public_html/includes/classes/class.comments.php on line 0
Gevey Turbo Sim iPhone 4 Unlocking
  Loading... Please wait...

Newsletter


Gevey Turbo Sim

 • Imagine 1
 • Imagine 2
RRP:
199.00RON
Preţul Dvs.:
29.00RON (Economisiţi 170.00RON)
Costuri de livrare:
Calculat la ieşire

Ne cerem scuze, momentan acest produs este indisponibil.

Vă rugăm să reveniţi.

Bookmark and Share


Descrierea produsului

Acest SIM care se foloseste impreuna cu cartela sim a operatorului decodeaza iPhone 4. 

 • Decodeaza pe 4.1 baseband-ul 02.10.04
 • Decodeaza pe 4.2.1 baseband-ul 03.10.01
 • Decodeaza si pe 4.3.0 si 4.3.1 orice baseband, versiune noua de firmware!!!
 • Functioneaza si reteaua 3G cu acest SIM
 • Functioneaza si internetul
 • In pachet este inclusa si sertarul SIM aferent care se introduce impreuna cu acest sim.
 • ATENTIE! EASTDEAL nu raspunde de orice dauna adusa telefonului prin acest sim. (blocarea lui in telefon, defectarea telefonului in cauza, etc. )
Cum se foloseste acest SIM?
Se inchide telefonul.
Se pregateste noul sertar pentru iPhone 4 care vine in plicul Gevey impreuna cu micro-simul retelei pe care doresti sa folosesti telefonul.
Se introduc doar de jumatate, ambele, apoi se porneste telefonul.
Dupa ce se porneste telefonul o sa apara mesajul: "No Sim card installed".
In momentul cand faceti "slide to unlock" introduceti si sertarul Gevey impreuna cu Turbo Sim-ul si Micro-Sim-ul.
Se asteapta putin, apare mesajul: "accepting use GEVEY product and pls visit www.GEVEY-3G.com", se apasa accept si se asteapta 15 secunde.
Se formeaza numarul 112 pentru 2 secunde, nici macar sa sune doar ca Sim-ul Gevey sa se lege cu reteaua operatorului si apoi se inchide apelul. Nu e nevoie ca sa raspunda cineva la 112 si nici sa sune. E nevoie doar de 2 secunde de la apelare pana la inchidere. (Atentie! Easydeal.ro nu e responsabil pentru orice dauna facuta serviciul 112, noi nu suntem responsabili in cazul in care abuzati de acest serviciu).
Se merge in Settings, se pune ON Airplane mode. Apoi apare un mesaj: "sim card activation failed" pe care-l ingnoram.
Dupa putin timp apare mesajul: "no sim card installed", il ignoram si pe acesta.
Se asteapta 10-12 secunde apoi se poate vedea cum telefonul are semnal.

Cum se foloseste acest SIM?

ATENTIE! SA FIE CELULAR DATA SI 3G OFF, AMBELE!!!! Dupa ce se activeaza cartela se pot pune on si merge si internetul.

 1. Se inchide telefonul.Se pregateste noul sertar pentru iPhone 4 care vine in plicul Gevey impreuna cu micro-simul retelei pe care doresti sa folosesti telefonul.
 2. Se introduc doar de jumatate, ambele, apoi se porneste telefonul.Dupa ce se porneste telefonul o sa apara mesajul: "No Sim card installed".
 3. In momentul cand faceti "slide to unlock" introduceti si sertarul Gevey impreuna cu Turbo Sim-ul si Micro-Sim-ul.Se asteapta putin, apare mesajul: "accepting use GEVEY product and pls visit www.GEVEY-3G.com", se apasa accept si se asteapta 15 secunde.
 4. Se formeaza numarul 112 pentru 2 secunde, nici macar sa sune doar ca Sim-ul Gevey sa se lege cu reteaua operatorului si apoi se inchide apelul.
 5. Nu e nevoie ca sa raspunda cineva la 112 si nici sa sune. 
 6. E nevoie doar de 2 secunde de la apelare pana la inchidere. (Atentie! Easydeal.ro nu e responsabil pentru orice dauna facuta serviciul 112, noi nu suntem responsabili in cazul in care abuzati de acest serviciu).
 7. Se merge in Settings, se pune ON Airplane mode.
 8. Apoi apare un mesaj: "sim card activation failed" pe care-l ingnoram.
 9. Dupa putin timp apare mesajul: "no sim card installed", il ignoram si pe acesta.
 10. Se asteapta 10-12 secunde apoi se poate vedea cum telefonul are semnal.

Pentru cei ce nu reusesc din prima, operatiunea se repeta. Incercati sa va uitati si la sectiunea video, activarea este la fel, oriunde.

Pentru cei care au probleme, nu reusesc, va rog sa-mi trimiteti un email la online@easydeal.ro in care imi spuneti problema iar daca nu reusiti, banii se restituie.

Pentru cei care au problema "no sim inserted" , va rog sa-mi trimiteti sim-ul la adresa din contact si apoi sa-mi lasati un email cu contul d-voastra pentru a va restituii banii.

 

Video produse

Gevey 3G iPhone (04:09)
Gevey 3G iPhoneUnlock the iphone here:http://www.tinyurl.com/3k6bh6http://www.Unlock4u.webs.com
 • GEVEY-3G Turbo...
  Here's the video sourse,I put it on youtube!http://v.youku.com...
 • gevey turbosim...
  video from chinese forum showing gevey turbosim unlock for iph...
 • Proof: Unlock ...
  Proof: Unlock iPhone 4 Baseband 2.10.04 / 3.10.01 With GEVEY ...
 • Gevey SIM unlo...
  You guys can find this in Oakland, CA. This is their official ...
 • Gevey 3G iPhone
  Gevey 3G iPhoneUnlock the iphone here:http://www.tinyurl.com/3...

Căutarea produselor similare după categorie

Scrieţi un comentariu pentru acest produs

Comentarii despre produse

Vizualizare comentarii 1-10 de 13 | Următorul

 1. Buna ziua

  Afişat de Necunoscut pe 13th May 2011

  Stiti cumva daca functioneaza si pe IOS 4.3.3 ?

  EASYDEAL: Nu avem confirmare oficiala.Unii clienti au spus ca functioneaza. Functioneaza perfect pe 4.3.2.


 2. Buna Ziua

  Afişat de Necunoscut pe 8th May 2011

  As dori sa stiu cand vor fi disponibile pe stoc , cartelele gevey turbo-sim , deoarece sunt interesat sa achizitionez o astfel de cartela.
  Multumesc anticipat

  Easydeal: Inca nu stim deoarece au fost probleme cu ultimul lot de sim-uri iar toti cei care au avut probleme au primit banii inapoi.


 3. Cea mai buna metoda de unlock existenta momentan

  Afişat de Nicolescu Alexandru Valeriu pe 23rd Apr 2011

  Salut, m-am decis sa scriu aici, deoarece am intrat de ieri in posesia unei astfel de cartele gevey sim card si vreau sa va spun ca merge perfect pana acuma nu am avut nici cea mai mica problema cu ea. Nivelul semnalului este de 4 liniute mai tot timpul, dar ajunge si la 5 liniute fara nici o problema semnal am avut si intr-un bloc in care cu alte telefoane pierdeam semnal sau nu mergea sa sun deloc. Instalarea daca pot sa o numesc asa a fost destul de usoara, dar am incercat de vreo 3 ori pana m-am prins ce trebuie sa faci si cum trebuie sa faci. Vreau sa va zic sa ascultati instructiunile de pe easydeal.ro intocmai eu de aici am facut cartela sa mearga. PE net sunt unele filmulete in care nu iti precizeaza ca nu trebuie sa ai 3g si celullar data off deci din start nu o sa iti mearga.
  Pe aceasta cale multumesc easydeal pentru ca a facut posibila functionarea telefonului meu pe care pana ieri il tineam pe post de ipod si gaming console:)). Va doresc un Paste Fericit cu multe bucurii si multa multa sanatate ca pe restul le cumparam, dupa cum zicea o veche vorba.
  Sa ne auzim cu bine.


 4. Gevey Pro

  Afişat de Iphone user pe 21st Apr 2011

  Cand apare Gevey Pro? Si la ce pret va fi disponibil?


 5. Pentru cei care au telefonul decodat cu gevey turbo sim . am facut update la ultima versiune 4.3.2 >jailbreak cu redsn0w> unlock/decodare cu gevey turbo sim de pe easy deal si merge struna ! bafta :) in caz ca o sa-i foloseasca cuiva . care vrea d

  Afişat de TRAIAN pe 20th Apr 2011

  Pentru cei care au telefonul decodat cu gevey turbo sim . am facut update la ultima versiune 4.3.2 >jailbreak cu redsn0w> unlock/decodare cu gevey turbo sim de pe easy deal si merge struna ! bafta :) in caz ca o sa-i foloseasca cuiva .

  care vrea detalii
  http://www.facebook.com/Cernamoritz


 6. Raspuns

  Afişat de EASYDEAL SUPPORT pe 19th Apr 2011

  Merge decat pe un singur telefon. Sim-ul trebuie sa fie tot timpul cu cartela d-voastra in telefon ca telefonul sa fie decodat.


 7. Mai multe telefoane

  Afişat de Necunoscut pe 19th Apr 2011

  Se pot decoda mai multe telefoane cu o singura cartela Gevey?


 8. Raspuns.

  Afişat de EASYDEAL SUPPORT pe 19th Apr 2011

  Avem confirmarea de la distribuitor ca merge fara probleme pe 4.3.1. Noi nu am testat, pe 4.3.1 am testat si noi, merge. Pe 4.3.2 ne-a spus un client ca merge insa nu va pot confirma.


 9. DECODEAZA 4.3.2 ?

  Afişat de TRAIAN pe 19th Apr 2011

  AM CUMPARAT , MERGE FARA PROBLEME PE 4.2.1 , AM O INTREBARE, DECODEAZA 4.3.2 ?


 10. atentie ...„

  Afişat de mike pe 6th Apr 2011

  atentie nu exagerati cu sunatul la 112 mai bine lasati o data da bine sa sune si apoi inchideti decat sa va esueze apelul si sa incercati de mai multe ori ,la 4 apeluri consecutive va bareaza apelul ,si tre sa asteptati cam o ora sa puteti suna din nou .ideea estesa nu va grabiti si sa asteptati sa va dea toate erorrile care vile da cartela ptr a fi complet procesul .


Vizualizare comentarii 1-10 de 13 | Următorul

Produs Dorit

click pe butonul de mai jos pentru a adăuga Gevey Turbo Sim la wish list.

Produse relevante

Aţi văzut recent...